Ruller med røkelaks og asparges | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Laks Ruller med røkelaks og asparges

Ruller med røkelaks og asparges

4.2 i snitt
Ruller med røkelaks og asparges
Asparges og røkelaks er klassisk festmat når man skal sette småretter på bordet. Disse rullene er enkle å lage mange av.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
4

Ingredienser

8 stk
Lomper
8 stk
Store skiver røkelaks
24 stk
Aspargestopper
8 ss
Majones
1 ss
Sitronskall, finrevet
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Damp eller kok asparges møre i saltet vann. Skyll i iskaldt vann. La renne godt av.

  2. Trinn 2

    Bland majones, sitronskall og litt salt og pepper etter smak. Smør lompene med sitronmajones. Legg en skive røkelaks på hver lompe og fire aspargestopper, to hver vei (med endene mot hverandre). Rull sammen lompen. Skjær over på midten, så det blir to ruller per lompe.

LAGET AV

Helle Øder Valebrokk

I samarbeid med matskribent og kokebokforfatter Helle Øder Valebrokk får du enkle og gode hverdagsoppskrifter for hele familien.