Røkelaks- og pepperrotkrem | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Røkelaks- og pepperrotkrem

Røkelaks- og pepperrotkrem

5.0 i snitt
Røkelaks- og pepperrotkrem
Snitter er kanskje noe man har latt gå i glemmeboken. Dette er en litt annerledes og lettere vri på snitten/smørbrødet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

0.5 pk
Kaptein-kjeks eller annen kjeks
8 skive
Røket laks
2 stk
Reddiker

Pepperrotkrem

2 ts
Revet pepperrot, ev mer
2 dl
Rømme, eller crème fraîche
0.5 ts
Sitronskall, finrevet
1 ts
Sitronsaft
0
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Bland rømme, pepperrot, sitronskall og -saft i en bolle. Smak til med salt og pepper. Juster evt. med mer pepperrot.

  2. Trinn 2

    Del røkelaksskivene i to og fordel på kjeksene. Topp med en klatt pepperrotkrem og et par skiver reddik.