Kremet eggerøre med røkelaks
En enkel og deilig kremet eggerøre med røkelaks tar seg godt ut på koldtbordet, som på toppen av toasten. Denne retten fungerer like godt til lunsj som til frokosten.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett over en middels stor kjele med vann og kok opp. Knekk eggene i glass eller stålbolle som passer til å sette over kjelen. Visp eggene sammen med fløte, salt og pepper. Når vannet koker, settes bollen oppi kjelen slik at det kokende vannet når bunnen på bollen.
-
Trinn 2
Visp rolig til eggerøren begynner å stivne og blir kremete. Det tar 5-10 minutter, men er verd det! Ta bollen ut av vannet og visp inn litt kaldt smør. Toast loffskivene. Anrett varm eggerøre på ristet toast og server med Prosciutto Crudo og/eller røkelaks. Topp med grovhakket gressløk.
Prøv også