Silkemyk eggerøre

Den perfekte eggerøren – myk, kremet og full av smak! Enten du lager frokost i helgen, vil imponere gjester med en enkel rett, eller bare nyte en rask middag, er denne oppskriften på silkemyk eggerøre alt du trenger. Her får du hemmeligheten bak luftig eggerøre som aldri blir tørr – kun med noen få enkle ingredienser og riktig teknikk.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Pisk sammen egg og fløte.
-
Trinn 2
Smelt smøret på medium varme og hell eggemiksen i pannen.
-
Trinn 3
Senk temperaturen til lav og la eggene samle seg under omrøring.
-
Trinn 4
Ror med en slikkepott. Når eggene har samlet seg tar du pannen av varmen. Dryss litt flaksalt og hakket gressløk over.
-
Trinn 5
Server til røkelaks, toast og dampede asparges.
Tips
God eggerøre tar tid, ikke bli fristet til å heve temperaturen.
Prøv også