Eggemuffins
Eggemuffins er en stor favoritt hos barna, og kan fint serveres både til frokost, på tur eller i matpakka. Varier gjerne oppskriften med det du har liggende i kjøleskapet.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 180 grader (over -og undervarme). Hakk løk og skjær paprika i små biter. Del restekjøttet i mindre biter.
-
Trinn 2
Pisk sammen egg og kremfløte. Bland inn løk, paprika, kylling og revet ost. Krydre med salt og pepper.
-
Trinn 3
Sett muffinsformer på et brett og fyll røren halvveis opp.
-
Trinn 4
Stek i ca 20 minutter til fyllet har satt seg. Avkjøl litt før servering.
Matjungelen tipser
Redd grønnsaksrestene! Eggemuffins er perfekt å lage hvis du vil bruke opp grønnsaksrester du har liggende i kjøleskapet. Små biter av for eksempel vårløk, purre, squash, mais eller brokkoli passer ypperlig her.
Prøv også