Hopp til innhold
Forside Oppskrifter Egg Eggemuffins

Eggemuffins

3.6 i snitt
Eggemuffins
Eggemuffins er en stor favoritt hos barna, og kan fint serveres både til frokost, på tur eller i matpakka. Varier gjerne oppskriften med det du har liggende i kjøleskapet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

6 stk
Egg
1 stk
Løk
2 ss
Matfløte
200 gr
Kylling (eller andre kjøttrester)
0,5 stk
Rød paprika
50 gr
Revet ost
0,3 ts
Flaksalt
1 klype
Kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 180 grader (over -og undervarme). Hakk løk og skjær paprika i små biter. Del restekjøttet i mindre biter.

  2. Trinn 2

    Pisk sammen egg og kremfløte. Bland inn løk, paprika, kylling og revet ost. Krydre med salt og pepper.

  3. Trinn 3

    Sett muffinsformer på et brett og fyll røren halvveis opp.

  4. Trinn 4

    Stek i ca 20 minutter til fyllet har satt seg. Avkjøl litt før servering.

Matjungelen tipser

Redd grønnsaksrestene! Eggemuffins er perfekt å lage hvis du vil bruke opp grønnsaksrester du har liggende i kjøleskapet. Små biter av for eksempel vårløk, purre, squash, mais eller brokkoli passer ypperlig her.