Frittata | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Frittata

3.5 i snitt
Frittata
Frittata er en stekt italiensk omelett som du kan fylle med masse digg fyll. Prøv deg frem og lag tidenes lunsj!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

6 stk
Egg fra Kolonihagen
1 dl
Fløte
2 ss
Paprika finhakket
1 pk
Fetaost fra Kolonihagen 150 gram
1 pk
Kokt skinke fra Kolonihagen 100 gram, oppdelt
10 stk
Cherrytomater
1 neve
Babyspinat

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 180 grader med over- og undervarme.

  2. Trinn 2

    I en bolle pisker du sammen eggene og fløten til en jevn røre.

  3. Trinn 3

    Ha i paprikaen, smul opp og ha i halvparten av fetaosten, skinken, tomatene, spinaten og rør alt godt inn.

  4. Trinn 4

    Ha bakepapir i en liten ildfast form og hell i røra.

  5. Trinn 5

    Stek i 25 min.

  6. Trinn 6

    Server og nyt en sunn og nydelig lunsj!

Tips!

Frittata skriker etter rester og det finnes nesten ikke grenser for hva slags middagsrester du kan ha i.