Grønnsaksform med bacon og egg
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 200 grader varmluft. Skrell alle rotgrønnsakene og kutt de i 1-2 cm biter. Fres i en panne 2 minutter i olivenolje med hakket hvitløk.
-
Trinn 2
Tilsett hakket, frisk rosmarin og timian. Ha i en boks med hakkede tomater, salt, kvernet pepper og Créme Fraîche. Kok opp og la koke i 3 minutter.
-
Trinn 3
Hell alt over i en ildfast form og bak i ovnen i 20 minutter.
-
Trinn 4
Stek baconterninger i en panne med solsikkeolje til de er lysebrune. Kok egg i 8 minutter. Avkjøl før de skrelles og deles i to.
-
Trinn 5
Ta grønnsaksformen ut av ovnen og hell over baconterninger. Pynt med kokte smilende egg, delt i to.
Serveringstips
Nystekte baguetter.