Ovnsbakte rotgrønnsaker | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Grønnsaksform

4.7 i snitt
Tidsbruk 60 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
Grønnsaksform
En deilig ovnsbakt grønnsaksform med rotgrønnsaker er det perfekte tilbehøret til lammemiddagen. Prøv Bent Stiansens oppskrift!

Velg antall personer

Voksne
8
Barn
0

Ingredienser

1.5 kg
Blandede rotgrønnsaker, (f.eks. potet, selleri, pastinakk og persillerot)
150 gr
Smør
4 fedd
Hvitløk, hakket
2 ss
Timian, hakket
1 ss
Salt og pepper
0 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell grønnsakene og skjær i tynne skiver med mandolin eller ostehøvel.

Trinn 2

Smelt smør og smak til med hakket hvitløk og timian.

Trinn 3

Bland skiver av grønnsaker med smeltet smør, salt og pepper, og legg i en ildfast form. Bak i ovnen i 40 minutter ved 180 grader varmluft. 

 

Tips! Flyter det mye smør i formen når den er ferdigstekt, kan du helle det ut.