Regnbuebowl med grønnsaker
En vakker regnbuebowl lyser opp i en trøtt hverdag. Denne er full av både farger og næring. Prøv selv, da vel!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok 2 egg i 7-8 minutter. Kok couscous som anvist på pakken.
-
Trinn 2
Kok opp vann og tilsett erter. La koke i 30 sekunder. Hell av vannet.
-
Trinn 3
Lag dressing: Hakk basilikum og bland med yoghurt. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 4
Rens og skjær skiver av sjampinjong, og stek dem i olje. Salte og pepre. Skrell kokte egg og del i to. Finn frem fire skåler. Legg couscous i bunnen av hver skål. Legg sopp og erter i striper. Topp med et halvt egg på hver porsjon – og en stor klatt dressing.
Prøv også