Hopp til innhold

Grønnsaker med dipp

Ingen vurderinger
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
109 planlagt
Grønnsaker med dipp

Server grønnsaker med dipp enten som forrett eller kveldssnacks. Med denne oppskriften lager du «Holiday-dip» selv.

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Agurk
3 stk
Gulrøtter
1
Minimais
4 stang
Stangselleri
1 stk
Rød paprika
1 pose
Sukkererter

Dipp

1 stk
Lettrømme
1 ss
Paprikapulver
1 ts
Spisskummen
1 ss
Persille
1 stk
Sjalottløk
2 ts
Eplecidereddik
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skyll og skrell grønnsakene, og skjær dem i staver.

Trinn 2

Bland sammen ingrediensene til dippen, og smak til med salt og pepper. La den gjerne stå tildekket i kjøleskapet et par timer før bruk.