Hopp til innhold

Grønnsaker med dipp

3.0 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
103 planlagt
Grønnsaker med dipp
Legg oppskrift
i handlelapp
Server grønnsaker med dipp enten som forrett eller kveldssnacks. Med denne oppskriften lager du «Holiday-dip» selv.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Agurk
3 stk
Gulrøtter
1
Minimais
4 stang
Stangselleri
1 stk
Rød paprika
1 pose
Sukkererter

Dipp

1 stk
Lettrømme
1 ss
Paprikapulver
1 ts
Spisskummen
1 ss
Persille
1 stk
Sjalottløk
2 ts
Eplecidereddik
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skyll og skrell grønnsakene, og skjær dem i staver.

Trinn 2

Bland sammen ingrediensene til dippen, og smak til med salt og pepper. La den gjerne stå tildekket i kjøleskapet et par timer før bruk.