Grønnsaker med 3 dipper
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Del opp grønnsakene i staver. Legg dem på et fat.
-
Trinn 2
Lag de tre dippene ved å blande ingrediensene i ulike skåler. Du finner beskrivelse i de ulike trinnene.
-
Trinn 3
Chilidipp; Bland Creme fraiche, chilisaus og ketchup.
-
Trinn 4
Urtedipp; Bland Creme fraiche, gressløk, persille, hvitløk og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 5
Blåmuggostdipp; Bland Lettrømme og blåmuggost. Bruk en gaffel til å mose blåmuggosten inn i kesamen, eller bruk stavmikseren for å få en jevnere dipp.
Tips
Når du kutter opp grønnsakene i staver, er det enklere for store og små å få i seg nok igjennom dagen. Perfekt som snacks når du har lyst på noe godt.