Grønnsaker med 3 dipper | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Grønnsaker med 3 dipper

3.4 i snitt
Grønnsaker med 3 dipper
Oppkuttede grønnsaker er sunn og god snacks du kan nyte når du vil. Smaker ekstra godt med hjemmelaget dipp.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Grønnsaker

1 pk
Stangselleri
6 stk
Gulrot
2 stk
Rød paprika
1 stk
Agurk
1 stk
Kålrabi / Kålrot
1 pose
Sukkererter

Chilidipp

0.5 stk
Mager kesam
1 ss
Sriracha chilisaus
1 ss
Tomatketchup

Urtedipp

0.5 stk
Creme fraiche (lett)
2 ss
Gressløk
2 ss
Kruspersille
1 fedd
Hvitløk
1 ts
Sitron
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Blåmuggostdipp

0.5 stk
Mager kesam
50 gr
Blåmuggost

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Del opp grønnsakene i staver. Legg dem på et fat.

  2. Trinn 2

    Lag de tre dippene ved å blande ingrediensene i ulike skåler. Du finner beskrivelse i de ulike trinnene.

  3. Trinn 3

    Chilidipp; Bland Creme fraiche, chilisaus og ketchup.

  4. Trinn 4

    Urtedipp; Bland Creme fraiche, gressløk, persille, hvitløk og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.

  5. Trinn 5

    Blåmuggostdipp; Bland Lettrømme og blåmuggost. Bruk en gaffel til å mose blåmuggosten inn i kesamen, eller bruk stavmikseren for å få en jevnere dipp.

Tips

Når du kutter opp grønnsakene i staver, er det enklere for store og små å få i seg nok igjennom dagen. Perfekt som snacks når du har lyst på noe godt.