Chilipaste | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Chilipaste

3.5 i snitt
Chilipaste
Lag et glass med brennende chilipaste! Bruk den på pølser, fisk, reker eller brødskiva. Og du er herved advart: Dette er kun for de som virkelig vil ha en sterk smaksopplevelse.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

20 stk
Rød chili
4 fedd
Hvitløk
1 stk
Løk
1 klype
Salt og pepper
1 ts
Eplesidereddik eller hvitvinseddik
0.5 dl
Olivenolje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 200 grader varmluft. Legg chilien og hel løk med skall på et stekebrett, og sett midt i ovnen i 20 minutter. Ta dem ut og skrap av stilk, skinn, frø og membran.

  2. Trinn 2

    Hakk chili og hvitløk. Skrell løken og hakk den. Ha det i en kjøkkenmaskin sammen med eddik og spe med olje til du har en fin halvgrov paste.