Kjøttgryte med grønnsaker

Deilige rotgrønnsaker og urter gir nydelig smak til denne kjøttgryten som lager seg selv i ovnen. Lag gjerne en større porsjon og fryse den ned.
Velg antall personer
Voksne
4
Barn
0
Slik gjør du
Trinn 1
Del squash i tykke halvmåner. Skrell gulrot og sellerirot, og skjær i store biter.
Grovhakk hvitløk. Skjær løk i små terninger og skjær kjøttet i store terninger.
Trinn 2
Ha olje i en kjele. Fres kjøttet i oljen til du oppnår fin stekeskorpe. Salte og pepre kjøttet.
Trinn 3
Ha i løk og rør jevnlig i noen minutter, og tilsett kraft og hakkede tomater. Kok opp. Ha i grønnsaker og urter.
Trinn 4
Sett kjelen (med lokk på) i ovnen på 180 grader. La stå i 1 1/2 time. Sjekk om kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper. La stå lengre hvis kjøttet ikke er mørt.
Trinn 5
Server gryten med ris eller potetmos.