Grillede grønnsaker med balsamico

Denne oppskriften egner seg godt til alle typer grillet kjøtt og fisk. Den er superenkel og tar svært kort tid å forberede. Bytt gjerne ut med dine egne favorittgrønnsaker.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Fyr opp grillens mens du klargjør grønnsaker og annen grillmat.
Trinn 2
Kjør olivenolje med hvitløk og chili i en stavmikser foodprosessor.
Del squash og aubergine på langs. Skrell asparges.
Pensle grønnsakene på begge sider med olje, og dryss på med salt og pepper.
Trinn 3
Grill grønnsakene på direkte varme på grillen.
Grønnsakene trenger ca. tre minutter på hver side for å slik at de blir møre. Ønsker du mer crispy grønnsaker kan du korte ned tiden på grillen.
Trinn 4
Hakk basilikum og dryss over grønnsakene før servering. Ha også over litt ekstra god olivenolje og balsamicoeddik!
Server som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk!
Prøv også