Hopp til innhold

Grillede grønnsaker med balsamico

3.8 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
157 planlagt
Grillede grønnsaker med balsamico
Denne oppskriften egner seg godt til alle typer grillet kjøtt og fisk. Den er superenkel og tar svært kort tid å forberede. Bytt gjerne ut med dine egne favorittgrønnsaker.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Squash
1 stk
Aubergine
1 bunt
Asparges
2 dl
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Chili
1 neve
Hakket basilikum
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 ss
Balsamicoeddik

Slik gjør du

Trinn 1

Fyr opp grillens mens du klargjør grønnsaker og annen grillmat.

Trinn 2

Kjør olivenolje med hvitløk og chili i en stavmikser foodprosessor.

Del squash og aubergine på langs. Skrell asparges.

Pensle grønnsakene på begge sider med olje, og dryss på med salt og pepper.

Trinn 3

Grill grønnsakene på direkte varme på grillen.

Grønnsakene trenger ca. tre minutter på hver side for å slik at de blir møre. Ønsker du mer crispy grønnsaker kan du korte ned tiden på grillen.

Trinn 4

Hakk basilikum og dryss over grønnsakene før servering. Ha også over litt ekstra god olivenolje og balsamicoeddik!

Server som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk!