Grillede grønnsaker med balsamico

5.0 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
9 planlagt
Grillede grønnsaker med balsamico
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne oppskriften egner seg godt til alle typer grillet kjøtt og fisk. Den er superenkel og tar svært kort tid å forberede. Bytt gjerne ut med dine egne favorittgrønnsaker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Squash
1 stk
Aubergine
1 bunt
Asparges
2 dl
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Chili
1 neve
Hakket basilikum
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 ss
Balsamicoeddik

Slik gjør du

Trinn 1

Fyr opp grillens mens du klargjør grønnsaker og annen grillmat.

Trinn 2

Kjør olivenolje med hvitløk og chili i en stavmikser foodprosessor.

Del squash og aubergine på langs. Skrell asparges.

Pensle grønnsakene på begge sider med olje, og dryss på med salt og pepper.

Trinn 3

Grill grønnsakene på direkte varme på grillen.

Grønnsakene trenger ca. tre minutter på hver side for å slik at de blir møre. Ønsker du mer crispy grønnsaker kan du korte ned tiden på grillen.

Trinn 4

Hakk basilikum og dryss over grønnsakene før servering. Ha også over litt ekstra god olivenolje og balsamicoeddik!

Server som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk!