Grillede gulrøtter og poteter

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Grillede gulrøtter: Vask del gulrøttene i to på langs. Tørk lett av med tørkepapir.
-
Trinn 2
Lag en kryddderolje av olivenolje, pepper, spisskummen, timian og salt.
-
Trinn 3
Vend gulrøttene i oljen og grill dem i ca 5-6 på minutter til møre.
Vend litt på dem underveis. -
Trinn 4
Legg gulrøttene over på serveringsfat. Dryss over urter og knust fennikelfrø og avslutt med en skvis sitronsaft.
-
Trinn 5
Nypoteter med chermoula: Kok nypoteter i saltet vann.
-
Trinn 6
Hakk hvitløk, chili, kapers, urter og vårløk og kjør sammen med sennep, eddik og olivenolje i en blender eller med stavmikser til en jevn men litt grov konsistens.
-
Trinn 7
Smak til med salt og pepper og rør i litt mer olje om den er for tykk.
-
Trinn 8
Hell vannet av potetene og bland dressing sammen med poteter.