Glaserte gulrøtter

Gulrøtter egner seg veldig godt til glasering, og med denne oppskriften har du tilbehør med deilig sødme til høstens beste middager.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Ha alle ingrediensene til glasuren i en aluminiumsform. Sett formen over varmekilden og ta ned lokket. Rør sammen ingrediensene når smøret har smeltet. Flytt formen til indirekte varme.
-
Trinn 2
Fortsett grillingen på indirekte varme til de er møre. Legg gulrøttene på et fat, dryss over hakket persille og server.
-
Trinn 3
Vask gulrøttene og del dem i to på langs. Legg gulrøttene i formen og vend dem i glasuren. Ta ned lokket. Grill i ca. 10 minutter. Ta gulrøttene ut av formen og grill dem over direkte varme for å få litt grill-farge på dem. Legg så tilbake i formen og vend i glasuren.
Prøv også