Sennepsglasert lammeskank | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Sennepsglasert lammeskank

4.5 i snitt
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
16 ingredienser
216 planlagt
Sennepsglasert lammeskank
Gi de ferdige lammeskankene et løft med denne syrligsøte sennepsglasuren. Server med wokede grønnsaker og fløtegratinerte poteter med urtelokk.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Fløtegratinerte poteter med urtetopping

1 pk
Fløtegratinerte poteter
0.5 dl
Hakket frisk timian
0.5 dl
Hakket frisk rosmarin
0.5 dl
Hakket frisk persille
2 fedd
Hvitløk
2 dl
Griljermel

Wokede grønnsaker

1 pose
Wok Mix
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Finhakket chili

Sennepsglasert lammeskank

4 stk
Lammeskanker
2 ts
Maizena
1 dl
Diljon sennep
2 stk
Eggeplommer
1 dl
Grov sennep
1 dl
Honning
1 dl
Griljermel

Slik gjør du

Trinn 1

Fløtegratinerte poteter med urtetopping: Forvarm stekeovnen til 200 °C, varmluft. Fordel ferdigkjøpte fløtegratinerte poteter i en ildfast form. Kjør griljermel, urter og hvitløk til en grønn blanding og fordel over de fløtegratinerte potetene. Bak i stekeovn i ca. 15 minutter til urtetoppingen er gyllen og potetene gjennomvarme.

Trinn 2

Bland sammen honning, de forskjellige sennepene, griljermel og eggeplommer. Smør sennepsglasuren på kjøttet og stek skankene i 15 minutter ved 200 °C til glasuren er gyllen og kjøttet varmt. Kok opp sjyen fra skankene og jevn med Maizena utrørt i litt vann.

Trinn 3

Wokede grønnsaker: Wok wok mix’en sammen med 2 fedd finhakket hvitløk og 1 finhakket chili. Server lammeskankene med lammesjy, fløtegratinerte poteter og wokede grønnsaker.