Sennepsglasert lammeskank
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Fløtegratinerte poteter med urtetopping: Forvarm stekeovnen til 200 °C, varmluft. Fordel ferdigkjøpte fløtegratinerte poteter i en ildfast form. Kjør griljermel, urter og hvitløk til en grønn blanding og fordel over de fløtegratinerte potetene. Bak i stekeovn i ca. 15 minutter til urtetoppingen er gyllen og potetene gjennomvarme.
-
Trinn 2
Bland sammen honning, de forskjellige sennepene, griljermel og eggeplommer. Smør sennepsglasuren på kjøttet og stek skankene i 15 minutter ved 200 °C til glasuren er gyllen og kjøttet varmt. Kok opp sjyen fra skankene og jevn med Maizena utrørt i litt vann.
-
Trinn 3
Wokede grønnsaker: Wok wok mix’en sammen med 2 fedd finhakket hvitløk og 1 finhakket chili. Server lammeskankene med lammesjy, fløtegratinerte poteter og wokede grønnsaker.