Sennepsglasert lammeskank | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Sennepsglasert lammeskank

4.5 i snitt
Sennepsglasert lammeskank
Gi de ferdige lammeskankene et løft med denne syrligsøte sennepsglasuren. Server med wokede grønnsaker og fløtegratinerte poteter med urtelokk.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Fløtegratinerte poteter med urtetopping

1 pk
Fløtegratinerte poteter
0.5 dl
Hakket frisk timian
0.5 dl
Hakket frisk rosmarin
0.5 dl
Hakket frisk persille
2 fedd
Hvitløk
2 dl
Griljermel

Wokede grønnsaker

1 pose
Wok Mix
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Finhakket chili

Sennepsglasert lammeskank

4 stk
Lammeskanker
2 ts
Maizena
1 dl
Diljon sennep
2 stk
Eggeplommer
1 dl
Grov sennep
1 dl
Honning
1 dl
Griljermel

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Fløtegratinerte poteter med urtetopping: Forvarm stekeovnen til 200 °C, varmluft. Fordel ferdigkjøpte fløtegratinerte poteter i en ildfast form. Kjør griljermel, urter og hvitløk til en grønn blanding og fordel over de fløtegratinerte potetene. Bak i stekeovn i ca. 15 minutter til urtetoppingen er gyllen og potetene gjennomvarme.

  2. Trinn 2

    Bland sammen honning, de forskjellige sennepene, griljermel og eggeplommer. Smør sennepsglasuren på kjøttet og stek skankene i 15 minutter ved 200 °C til glasuren er gyllen og kjøttet varmt. Kok opp sjyen fra skankene og jevn med Maizena utrørt i litt vann.

  3. Trinn 3

    Wokede grønnsaker: Wok wok mix’en sammen med 2 fedd finhakket hvitløk og 1 finhakket chili. Server lammeskankene med lammesjy, fløtegratinerte poteter og wokede grønnsaker.