Meksikansk lammeskank | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Lam og fårekjøtt Meksikansk lammeskank

Meksikansk lammeskank

4.0 i snitt
Meksikansk lammeskank
Lammeskank med smak av Mexico blir kanskje hele familiens nye favoritt? Med maisstuing, guacamole, nachochips og koriander, er denne lammeretten perfekt kosemat for små og store.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

2
Olivenolje
4 fedd
Hvitløk
1 stk
Løk
1 stk
Paprika
2 stk
Chili
2 ss
Ingefær
1 pose
Fajitaskrydder
1 boks
Hakkede tomater
1 ts
Salt
0.5 dl
Lime (saften)
4 stk
Lammeskanker

Kremet maisstuing

2 ss
Smør
1 stk
Løk
1 ss
Hvetemel
2 dl
Melk
1 dl
Fløte
1 boks
Mais
1 ts
Salt
0
Kvernet hvit pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Varm opp ovnen til 180 grader varmluft. Lag tomatsaus. Skjær hvitløk, løk og paprika i terninger. Fres olivenolje i en kjele med hvitløk, løk og paprika. Hakk chili og ingefær og tilsett i kjelen. Fres enda ett minutt sammen med fajitaskrydder. Tilsett hakkede tomater, salt og limesaft. Legg lammeskankene i en ildfast form. Sørg for å få med kraften i emballasjen. Hell over tomatsausen, og sett formen i ovnen.

  2. Trinn 2

    Bak i ovnen i 30 minutter ved 180 grader, varmluft.

  3. Trinn 3

    Lag maisstuing: Finhakk løk og fres i smør i 3 minutter til løken blir blank. Tilsett mel og bland godt. Spe med melk til en hvit saus. Rør, slik at alle melklumper blir jevnet i sausen. Sil av laken på maisen og tilsett maiskorn og fløte i den hvite sausen. Smak til med salt og pepper.

  4. Trinn 4

    Server lammeskank med maisstuing, guacamole, nachochips og koriander.

Serveringstips: Guacamole, nachochips og frisk koriander