Lam og fårekjøtt
Lam er en klassiker om høsten og til påske. Norsk lam er i verdensklasse, og hos REMA 1000 finner du et stort utvalg av lokale leverandører fra hele landet, som leveres ferskt i sesong. Her finner du våre beste oppskrifter med lam, som lammelår, lammestek og hverdagsmiddag.
Flere oppskrifter og tips med lam
Grønne sideretter til påskelam
Det er nydelig med grønne sideretter og tilbehør til påskelam. Lammekjøttet er i tillegg lett å kombinere med ulike smaker og krydder.
Påskemat: Frokost, middag og desserter
Her finner du alt du trenger til påske! Alt fra lammemiddag, god påskefrokost med egg, kaker eller tips til turmat.
Påskemiddag
Lam og kylling er for mange hovedgjestene til påskemiddagen. Prøv våre beste oppskrifter på lammestek eller helstekt kylling.
Lam hos REMA 1000
Kjøttet fra norske lam er mørt og saftig, og har en særpreget smak takket være de best tenkelige beiteområdene – i fjellet,…
Lam: Oppskrifter, tilberedning og tilbehør
Lam er populært til høsten og påsken. Lær hvordan du tilbereder klassiske lammeretter som lammeskank, lammelår og lammestek.
Dette tilbehøret kan du servere til lam
Tilbehøret er halve middagen når du skal servere lammestek eller lammelår. Her finner du inspirasjon til tilbehør til lam.