Lam og fårekjøtt | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Sorter etter:
Filtrer oppskrifter

Flere oppskrifter og tips med lam

Alt du trenger til påske

Inspirasjon til påskens oppskrifter: Middag til påske som lammelår eller lammestek, god påskefrokost med egg eller tips til turmat.

Påskemiddag med lammmestek og tilbehør servert på blå duk

Påskemiddag

Lam og kylling er for mange hovedgjestene til påskemiddagen. Prøv våre beste oppskrifter på lammestek eller helstekt kylling.

Lam hos REMA 1000

Kjøttet fra norske lam er mørt og saftig, og har en særpreget smak takket være de best tenkelige beiteområdene – i fjellet,…

Lam: Oppskrifter, tilberedning og tilbehør

Lam er populært til høsten og påsken. Lær hvordan du tilbereder klassiske lammeretter som lammeskank, lammelår og lammestek.

Helt lammelår

Dette tilbehøret kan du servere til lam

Tilbehøret er halve middagen når du skal servere lammestek eller lammelår. Her finner du inspirasjon til tilbehør til lam.

3 gode sauser til lam

Lurer du på hvilken saus du kan servere til lammestek eller lammelår? Her får du tre sauser til lam som løfter middagen…

Lam og fårekjøtt

Lam er en klassiker om høsten og til påske. Norsk lam er i verdensklasse, og hos REMA 1000 finner du et stort utvalg av lokale leverandører fra hele landet, som leveres ferskt i sesong. Her finner du våre beste oppskrifter med lam, som lammelår, lammestek og hverdagsmiddag.