Pinnekjøtt i lefse | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Pinnekjøtt i lefse

4.5 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
180 planlagt
Pinnekjøtt i lefse
Dampet ekstra mye pinnekjøtt til julemiddagen? Da kan du lage pinnekjøtt i lefse, en enkel restemiddag.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

800 gr
Pinnekjøtt i biter
400 gr
Rosenkål
2 stk
Sjalottløk
1 dl
Seterrømme
1 ss
Dijonsennep
1 pk
Lefser/lomper
1 klype
Pepper
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Del rosenkålen i to, og legg pinnekjøtt og rosenkål i hver sin ildfaste form. Legg rosenkålen med snittflaten opp og dryss over salt, pepper og olivenolje. Stek rosenkålen på 200°C i ca. 15 minutter før du setter inn pinnekjøttet og steker ca. 5 minutter til.

Trinn 2

Rør sammen rømme og sennep, og finhakk sjalottløken før du danderer wrapsen. Start med sennepsrømmen og litt kjøtt, så rikelig med rosenkål før du drysser litt knasende sjalottløk over.