Tradisjonsmat
Noen dager er det godt med norsk tradisjonsmat du husker fra barndommen. Tradisjonelle retter som lapskaus, fårikål og kjøttkaker er perfekt å servere en søndag eller når du skal samle familien til middag. Her finner du oppskriftene.
Du vil kanskje også lese om...
Hjemmelaget syltetøy og saft: Så enkelt er det
Lag hjemmelaget syltetøy. Det både smaker godt og er enkelt å lage. Her finner du våre beste tips og oppskrifter.
5 måter å servere påskelam
Lam til påske er en god og saftig tradisjon. Lær hvordan du tilbereder lammestek og lammelår på nye måter og variere tilbehøret.
Løk
Oppdag smaksnyansene i alle de ulike løktypene!
Røroslam – Smaken av frisk fjelluft
Rørostraktene preges av fjellbeiter på næringsrike bergarter.. Dette gir gode beitemuligheter for lam. Kjøp Røroslam hos REMA 1000.
Dette er forskjellen på laks og ørret
Liker du laks vil du elske ørret. Ørretfileten har alle de gode egenskapene til laksen, og noen til, med delikat farge og…