Torsk med gulrotmos og eggesmør | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Torsk med gulrotmos og eggesmør

Torsk med gulrotmos og eggesmør

3.5 i snitt
Torsk med gulrotmos og eggesmør

Gulrot og appelsin er en supergod kombinasjon. Sammen med torsk på tallerkenen, blir dette en sunnere middag med en frisk vri.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Torskefilet
6 stk
Gulrøtter
2 ss
Appelsinjuice
2 ss
Smør
1 klype
Salt og pepper

Eggesmør

2 ss
Flatbladet persille
2 stk
Egg
150 gr
Smør

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Del gulrøttene i biter og kok i lettsaltet vann til de er møre. Vannet skal akkurat dekke over gulrøttene.

  2. Trinn 2

    Sil av vannet og kjør med stavmikser til en glatt puré. Rør inn smør og appelsinjuice, og smak til med salt og pepper.

  3. Trinn 3

    Kok eggene i 8-9 minutter, og avkjøl i kaldt vann. Skrell dem og del i terninger. Smelt smøret og bland forsiktig inn eggeterningene og hakket persille.

  4. Trinn 4

    Legg torskefiletene i en panne med høy varme. Dryss over litt salt. Hell 2 dl vann i pannen. Kok opp og la fisken dampe under lokk i cirka fem minutter på medium varme til kjernen er gjennomkokt.