Hopp til innhold

Torsk med spekeskinke

5.0 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
Torsk med spekeskinke
Torsk med spekeskinke og potetstaver er en deilig fiskemiddag som passer både til hverdags og fest.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

800 gr
Torskefilet
600 gr
Poteter
8 skive
Spekeskinke
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper
1 pose
Selskapsblanding

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 200 grader, varmluft. Skrell potetene og del i tykke staver. Kok i saltet vann til de er møre. Sil av vannet. Legg potetene på et stekebrett med bakepapir. Pensle med olje og ha på salt og pepper. Sett midt i ovnen i ca. 10 min, til potetene er gylne.

Trinn 2

Salte og pepre fisken. Pakk hvert fiskestykke inn i to skiver spekeskinke. Stek på begge sider på medium varme i en stekepanne med litt olivenolje (ca. fem minutter).

Trinn 3

Kok selskapsblanding som anvist på pakken, og server sammen med torsk og potetstaver.