Torsk med spekeskinke | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Torsk med spekeskinke

Torsk med spekeskinke

4.0 i snitt
Torsk med spekeskinke
Torsk med spekeskinke og potetstaver er en deilig fiskemiddag som passer både til hverdags og fest.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

800 gr
Torskefilet
600 gr
Poteter
8 skive
Spekeskinke
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper
1 pose
Selskapsblanding

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 200 grader, varmluft. Skrell potetene og del i tykke staver. Kok i saltet vann til de er møre. Sil av vannet. Legg potetene på et stekebrett med bakepapir. Pensle med olje og ha på salt og pepper. Sett midt i ovnen i ca. 10 min, til potetene er gylne.

  2. Trinn 2

    Salte og pepre fisken. Pakk hvert fiskestykke inn i to skiver spekeskinke. Stek på begge sider på medium varme i en stekepanne med litt olivenolje (ca. fem minutter).

  3. Trinn 3

    Kok selskapsblanding som anvist på pakken, og server sammen med torsk og potetstaver.