Rask bacalao med torsk | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Rask bacalao med torsk

Rask bacalao med torsk

3.6 i snitt
Rask bacalao med torsk

I denne bacalao-varianten har lettsaltet torsk erstattet klippfisk. Dermed blir retten både enklere og rimeligere å lage – uten at det går på bekostning av smaken.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

300 gr
Nypoteter
2 stk
Løk
3 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
1 stk
Rød paprika
1 ts
Tomatpuré
1 boks
Hakkede tomater
500 gr
Torskeloin
3 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Forvarm stekeovnen til 175°C. Kok potetene.

  2. Trinn 2

    Rens og skjær løk, hvitløk, chili og paprika i skiver. Juster mengden chili etter ønske. Stek alt på svak varme i olivenolje i ca. 5 minutter.

  3. Trinn 3

    Tilsett tomatpuré og fres, ha i hermetiske tomater og la det koke inn et par minutter. Vend inn skivede, kokte poteter og smak til med salt og nykvernet pepper. Ha alt i en ildfast form.

  4. Trinn 4

    Kutt fisken i passe biter og ha på litt salt. Hvis du bruker lettsaltet torsk, kan du droppe saltet. Legg bitene forsiktig ned i formen, dekk med folie og bak i ovn til fisken er ferdig, ca. 15 minutter.

Dryss over frisk persille før servering.