Kjapp bacalao med torskefilet
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Salt fisken og la ligge i 15 minutter. Skyll av salt. Skrell poteter og skjær i skiver. Gjør det samme med løken. Skjær paprika og chili i små terninger. Finhakk hvitløk.
-
Trinn 2
Stek løk i en stekepanne med litt olje til myk og blank. Tilsett potetskiver, chili og paprika. Bland forsiktig sammen. Strø over hvitløk og hell over tomatene. Kok opp og skru ned til medium varme. La stå i 30 minutter med lokket på snei. Vend forsiktig med en sleiv og tilsett oliven. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 3
Legg fiskestykkene i gryta og legg på lokket. Når fisken er gjennomkokt er bacalaoen ferdig. Strø over hakket persille.
-
Trinn 4
Salat: skjær tomater og agurk i skiver. Del salat og legg i bolle og bland med grønnsakene. Server sammen med bacalaoen.