Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Torsk med teriyakisaus

Torsk med teriyakisaus

3.5 i snitt
Torsk med teriyakisaus
Torsk passer utmerket sammen med asiatiske smaker. Prøv en japansk vri på torskemiddagen – med teriyakisaus!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Porsjonsstykker torsk
1 pose
Fryst fullkornsris og grønnsaksblanding
2 ss
Olje til steking
1 pose
Teriyaki Sauce
1 fedd
Hvitløk
1 ts
Ingefær, finrevet

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Tilbered fullkornsrisen med grønnsaker som anvist på pakken. Stek torskestykkene i en panne med litt olje. Stek ca. 3 minutter på hver side. Tilsett woksausen. Finhakk hvitløk og tilsett den i pannen sammen med revet ingefær. Sett på lokk. Senk temperaturen til lav og la stå i 5 minutter.

  2. Trinn 2

    Server torsk med sausen fra pannen sammen med fullkornsris og grønnsaksblanding. Server evt. med limebåter og koriander.

Serveringstips

Frisk koriander og båter av lime