Bakt torsk med tomat og spinatris | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Bakt torsk med tomat og spinatris

Bakt torsk med tomat og spinatris

4.0 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
9 ingredienser
Bakt torsk med tomat og spinatris
Sett farge på torsken med deilige urter og friske grønnsaker. Bakt torsk med tomat og spinatris er en vinner på middagsmenyen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Torskefilet
4 ss
Persille, finhakket
1 fedd
Hvitløk, finhakket
6 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper
1 pk
Cherrytomater, på gren
1 dl
Kremfløte
100 gr
Spinat
4 dl
Ris

Slik gjør du

Trinn 1

Bland finhakket persille og hvitløk med olivenolje. Salte og pepre lett. Legg fiskefiletene i smurt ildfast form og dekk toppen av fisken med urtemiksen. Sett ovnen på 180 grader, varmluft.

Trinn 2

Mål opp ris. Kok som anvist på pakken.

Trinn 3

Mens risen koker: Legg cherrytomatene i formen sammen med fisken og sett i ovnen i 12-15 min.

Trinn 4

Blend spinat og fløte med en stavmikser eller blender. Vend inn i risen. Salt og pepre etter smak. Server torsk med spinatris og tomater.