Ovnsbakt torskefilet med grønnsaker
En superenkel og deilig måte å tilberede torsken på. Ved å grille sitronen får du frem en søt og aromatisk smak som passer utmerket sammen med ovnsbakt torsk.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 200 grader varmluft. Varm en stekepanne. Del sitronen i 4 båter og stek brune. Denne grillingen gir sitronsaften en søt og aromatisk smak. Legg sitronbåtene i en ildfast form.
-
Trinn 2
Ha olivenolje i stekepannen. Fres store biter med squash og løk i oljen og tilsett hakket hvitløk. Stek et par minutter og ha i cherrytomater, salt og pepper. Ha alt over i formen.
-
Trinn 3
Del torskefiletene i 8 biter. Krydre med salt og pepper. Ha fisken i formen og. Stek i 10–12 minutter. Topp med hakket basilikum og server med kokte poteter, ris eller pasta.
Prøv også