Ovnsbakt torsk med italienske smaker | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Ovnsbakt torsk med italienske smaker

Ovnsbakt torsk med italienske smaker

3.8 i snitt
Ovnsbakt torsk med italienske smaker
Denne retten med ovnsbakt torsk med italienske smaker er Italia i et nøtteskall. Pasta, pesto og tomater i en deilig kremet saus med parmesan på toppen. En enkel, god og sunn fiskemiddag!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

800 gr
Torsk
110 gr
Pesto
1 stk
Creme fraiche
400 gr
Pasta
100 gr
Finrevet parmesan
1 pk
Cherrytomater
1 neve
Basilikum, til pynt
2 ss
Olivenolje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok pasta som anvist på pakken. Sil av vannet.

  2. Trinn 2

    Sett ovnen på 200 grader varmluft, eller over- og undervarme. Bland sammen creme fraiche og pesto.

  3. Trinn 3

    Ha olje i en ildfast form. Hell pasta i formen og legg fiskestykkene på toppen. Spre pestokremen utover. Legg cherrytomatene rundt i formen og strø parmesan over.

  4. Trinn 4

    Sett formen i ovnen og stek i ca. 15 min. Strø hakket basilikum over retten før servering.