Hopp til innhold

Ovnsbakt torsk med italienske smaker

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
831 planlagt
Ovnsbakt torsk med italienske smaker

Denne retten med ovnsbakt torsk med italienske smaker er Italia i et nøtteskall. Pasta, pesto og tomater i en deilig kremet saus med parmesan på toppen. En enkel, god og sunn fiskemiddag!

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

800 gr
Torsk
110 gr
Pesto
1 stk
Creme fraiche
400 gr
Pasta
100 gr
Finrevet parmesan
1 pk
Cherrytomater
1 neve
Basilikum, til pynt
2 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta som anvist på pakken. Sil av vannet.

Trinn 2

Sett ovnen på 200 grader varmluft, eller over- og undervarme. Bland sammen creme fraiche og pesto.

Trinn 3

Ha olje i en ildfast form. Hell pasta i formen og legg fiskestykkene på toppen. Spre pestokremen utover. Legg cherrytomatene rundt i formen og strø parmesan over.

Trinn 4

Sett formen i ovnen og stek i ca. 15 min. Strø hakket basilikum over retten før servering.