Hopp til innhold

Thai red curry med fisk

4.3 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
1 055 planlagt
Thai red curry med fisk

Thai red curry med fisk lager seg selv, og er perfekt på travle hverdager. Velg mellom laks, ørret eller hvilken som helst hvit fisk.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1
Rød currysaus
800 gr
Torskeloin, skinn- og benfri
1 pose
Spinat
3 stk
Store tomater
4 dl
Ris
1 stk
Løk
1 neve
Fersk koriander
1 stk
Lime, i båter

Slik gjør du

Trinn 1

Varm ovnen på 180 grader. Legg tomatskiver utover i en ildfast form. Strø over løkskiver og spinat. Plasser fiskestykkene på toppen. Fordel den røde currysausen over fisken.

Trinn 2

Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 3

Sett formen i ovnen. La stå i cirka 20 minutter til fisken er gjennomstekt. Strø over koriander og server med ris og limebåter.