Sitron- og chilimarinert fisk

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Legg fisken i en ildfast form. Mariner fisken med å tilsette finhakket hvitløk av et hvitløksfedd, chillikrydder, olivenolje, salt og pepper, et par spiseskjeer finhakket persille og saften av 1/4 sitron. Bland godt sammen, og topp med noen tynne skiver sitron.
-
Trinn 2
Kutt opp potet i tynne båter og legg de over på et stekebrett ikledd bakepapir sammen med den ildfaste formen med fisken.
Stekes midt i ovnen på 200 grader i 15 min. først. Så tar du ut fisken, skrur opp varmen til 220 grader og steker potetbåtene i 5-8 min. til.
-
Trinn 3
I mellomtiden lager du persille- dressing med å tilsette et finhakket hvitløksfedd, en neve kruspersille, salt og pepper og saften av 1/4 sitron.