Paprikaform med torsk, potet og feta | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Paprikaform med torsk, potet og feta

3.7 i snitt
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
275 planlagt
Paprikaform med torsk, potet og feta
Her kan du bruke restene du finner i skapet og slenge sammen en nydelig paprikaform. Bruk paprikasuppe fra oppskriften du finner under anbefalt.

Velg antall personer

Voksne
1
Barn
0

Ingredienser

0.5 pk
Torsk og sei i terninger
0.5 stk
Rødløk
3 stk
Poteter
1 neve
FERDIG PREPPA grønnkål
0.5 pk
Fetaost
2 dl
Paprikasuppe

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt opp alle grønnsakene. Bland sammen alle grønnsakene med de fryste fisketerningene og paprikasuppa i en ildfast form.

Trinn 2

Topp med fetaost og stek midt i ovnen på 200 grader i ca 30 min. til potetene er møre.

Karen Elene (tidl. Fattig Student)

Karen Elene har i flere år inspirert sine følgere på Instagramkontoen @fattig.student til å leve sunnere og spise billigere. Hun har gitt ut bøker, lansert en ukemeny-app og vært å se på blant annet God Morgen Norge.