Red thai curry | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Red thai curry

3.2 i snitt
Red thai curry
Kjapp red thai curry med brokkoli, paprika og aspargesbønner som du fikser på kun 1-2-3!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
0

Ingredienser

1 pk
Red thai curry smakskit
400 gr
Kyllingfilet, i strimler
2 ss
Olje til steking
250 gr
Ris
0.5 stk
Rød paprika
0.5 stk
Brokkoli
100 gr
Asparges
1 neve
Koriander, til servering
1 klype
Chili, til servering

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sta med å koke opp ris. Kutt opp grønnsakene og del kyllingen i strimler.

  2. Trinn 2

    Varm li olje i en dyp stekepanne. Fres krydderet i noen sekunder, tilsett kyllingstrimler og stek videre i ca. 3 min.

  3. Trinn 3

    Tilsett Red CurryPaste i stekepannen sammen med kokosmelken. Kok opp mens du rører.

  4. Trinn 4

    Reduser varmen og la det småkoke 5-10 min. Sørg for at kjøttet blir gjennomstekt. Tilsett grønnsakene mot slutten av koketiden.

  5. Trinn 5

    Server med ris. Dryss gjerne over skivet chili og pynt med frisk koriander rett før servering. Velbekomme!