Red thai curry
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Verdt å vite!
Denne oppskriften er laget med Red thai curry smakskit fra REMA 1000. En del av ingrediensene er derfor fra kitet.
Sta med å koke opp ris. Kutt opp grønnsakene og del kyllingen i strimler.
-
Trinn 2
Varm li olje i en dyp stekepanne. Fres krydderet i noen sekunder, tilsett kyllingstrimler og stek videre i ca. 3 min.
-
Trinn 3
Tilsett Red CurryPaste i stekepannen sammen med kokosmelken. Kok opp mens du rører.
-
Trinn 4
Reduser varmen og la det småkoke 5-10 min. Sørg for at kjøttet blir gjennomstekt. Tilsett grønnsakene mot slutten av koketiden.
-
Trinn 5
Server med ris. Dryss gjerne over skivet chili og pynt med frisk koriander rett før servering. Velbekomme!