Kjapp kyllingramen
Kjapp kyllingramen er perfekt når tiden er knapp. Visste du at du kan pimpe opp den lille posen med nudler som du finner i butikkhyllen? Med enkle grep kan du lage en trendy og deilig ramen – akkurat slik du får den i Japan.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Stek kyllingbrystene gylne, til de er gjennomstekt. La hvile noen minutter før du skjærer dem i skiver.
-
Trinn 2
Kok fire egg i ca. 7–8 min. (avhengig av størrelsen på eggene). Skrell og skjær i to.
-
Trinn 3
Kok opp 1,5 liter vann og løs opp 2 buljongterninger i vannet. Tilsett fire poser nudler og krydderposene som følger med. Tilsett wokmiksen.
-
Trinn 4
Fordel suppen i fire skåler. Legg skiver av kyllingbryst på toppen. Fordel to halve egg i hver skål. Topp gjerne med koriander, hakket chili og chilisaus.
Prøv også