Kjapp kyllingramen | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kjapp kyllingramen

3.7 i snitt
Kjapp kyllingramen
Kjapp kyllingramen er perfekt når tiden er knapp. Visste du at du kan pimpe opp den lille posen med nudler som du finner i butikkhyllen? Med enkle grep kan du lage en trendy og deilig ramen – akkurat slik du får den i Japan.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 pose
Nudler med biffsmak
500 gr
Kyllingfilet
4 stk
Egg
1 pose
Fersk wokmiks
0
Salt og pepper
0
Olje til steking
2 stk
Buljongterning

Forslag til pynt

0
Koriander
0
Chilisaus
0
Hakket chili

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Stek kyllingbrystene gylne, til de er gjennomstekt. La hvile noen minutter før du skjærer dem i skiver.

  2. Trinn 2

    Kok fire egg i ca. 7–8 min. (avhengig av størrelsen på eggene). Skrell og skjær i to.

  3. Trinn 3

    Kok opp 1,5 liter vann og løs opp 2 buljongterninger i vannet. Tilsett fire poser nudler og krydderposene som følger med. Tilsett wokmiksen.

  4. Trinn 4

    Fordel suppen i fire skåler. Legg skiver av kyllingbryst på toppen. Fordel to halve egg i hver skål. Topp gjerne med koriander, hakket chili og chilisaus.