Kjapp kyllingramen | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kjapp kyllingramen

3.8 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
Kjapp kyllingramen
Kjapp kyllingramen er perfekt når tiden er knapp. Visste du at du kan pimpe opp den lille posen med nudler som du finner i butikkhyllen? Med enkle grep kan du lage en trendy og deilig ramen – akkurat slik du får den i Japan.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 pose
Nudler med biffsmak
500 gr
Kyllingfilet
4 stk
Egg
1 pose
Fersk wokmiks
0
Salt og pepper
0
Olje til steking
2 stk
Buljongterning

Forslag til pynt

0
Koriander
0
Chilisaus
0
Hakket chili

Slik gjør du

Trinn 1

Stek kyllingbrystene gylne, til de er gjennomstekt. La hvile noen minutter før du skjærer dem i skiver.

Trinn 2

Kok fire egg i ca. 7–8 min. (avhengig av størrelsen på eggene). Skrell og skjær i to.

Trinn 3

Kok opp 1,5 liter vann og løs opp 2 buljongterninger i vannet. Tilsett fire poser nudler og krydderposene som følger med. Tilsett wokmiksen.

Trinn 4

Fordel suppen i fire skåler. Legg skiver av kyllingbryst på toppen. Fordel to halve egg i hver skål. Topp gjerne med koriander, hakket chili og chilisaus.