Koreansk kyllingbowl | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Koreansk kyllingbowl

3.6 i snitt
Koreansk kyllingbowl
En liten klem i en bolle. Denne varmende og deilige bowlen passer godt når du kryper opp i sofaen med et pledd og ser på favorittserien din.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Strimlet kylling
2 ss
Nøytral olje
2 pose
Basmatiris (boil-in-bag)
4 ss
Soyasaus
4 ss
Vann
2 ss
Ingefær, revet
2 fedd
Hvitløk, presset
2 stk
Gulrøtter
4 stk
Egg
2 stk
Vårløk
1 neve
Cashewnøtter
1 klype
Salt og pepper
1 klype
Koriander og finhakket chili til pynt (valgfritt)

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok risen som anvist på pakken.

  2. Trinn 2

    Stek kyllingstrimlene i olje til de er gylne. Salte og pepre.

  3. Trinn 3

    Bland soyasaus med revet ingefær, presset hvitløk og 4 ss vann. Hell blandingen over kjøttet og kok i et minutt.

  4. Trinn 4

    Skrell og riv gulrøttene. Stek fire speilegg. Skjær vårløk i skiver og grovhakk cashewnøtter.

  5. Trinn 5

    Fordel risen i fire boller. Fordel så revne gulrøtter, hakket vårløk, cashewnøtter og kylling over risen. Legg speilegg på toppen.

  6. Trinn 6

    Pynt evt. med chili og koriander.