Koreansk kyllingbowl | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Koreansk kyllingbowl

3.8 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
Koreansk kyllingbowl
En liten klem i en bolle. Denne varmende og deilige bowlen passer godt når du kryper opp i sofaen med et pledd og ser på favorittserien din.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Strimlet kylling
2 ss
Nøytral olje
2 pose
Basmatiris (boil-in-bag)
4 ss
Soyasaus
4 ss
Vann
2 ss
Ingefær, revet
2 fedd
Hvitløk, presset
2 stk
Gulrøtter
4 stk
Egg
2 stk
Vårløk
1 neve
Cashewnøtter
1 klype
Salt og pepper
1 klype
Koriander og finhakket chili til pynt (valgfritt)

Slik gjør du

Trinn 1

Kok risen som anvist på pakken.

Trinn 2

Stek kyllingstrimlene i olje til de er gylne. Salte og pepre.

Trinn 3

Bland soyasaus med revet ingefær, presset hvitløk og 4 ss vann. Hell blandingen over kjøttet og kok i et minutt.

Trinn 4

Skrell og riv gulrøttene. Stek fire speilegg. Skjær vårløk i skiver og grovhakk cashewnøtter.

Trinn 5

Fordel risen i fire boller. Fordel så revne gulrøtter, hakket vårløk, cashewnøtter og kylling over risen. Legg speilegg på toppen.

Trinn 6

Pynt evt. med chili og koriander.