Koreansk kyllingbowl
En liten klem i en bolle. Denne varmende og deilige bowlen passer godt når du kryper opp i sofaen med et pledd og ser på favorittserien din.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok risen som anvist på pakken.
-
Trinn 2
Stek kyllingstrimlene i olje til de er gylne. Salte og pepre.
-
Trinn 3
Bland soyasaus med revet ingefær, presset hvitløk og 4 ss vann. Hell blandingen over kjøttet og kok i et minutt.
-
Trinn 4
Skrell og riv gulrøttene. Stek fire speilegg. Skjær vårløk i skiver og grovhakk cashewnøtter.
-
Trinn 5
Fordel risen i fire boller. Fordel så revne gulrøtter, hakket vårløk, cashewnøtter og kylling over risen. Legg speilegg på toppen.
-
Trinn 6
Pynt evt. med chili og koriander.
Prøv også