Butter chicken
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Verdt å vite!
Denne oppskriften er laget med Butter chicken smakskit fra REMA 1000. En del av ingrediensene er derfor fra kitet.
Start med å koke opp ris. Kutt opp grønnsakene og del kylling i strimler.
-
Trinn 2
Smelt 1 ss smør i egen stekepanne. Stek opp kyllingen og sett den til side. Tiden vil variere avhengig av størrelsen på kyllingstrimlene.
-
Trinn 3
Smelt 1 ss smør i en mellomstor kasserolle. Fres krydderet noen sekunder, og tilsett grovkuttet løk og la frese videre i noen få sekunder.
-
Trinn 4
Rør inn ingefær- og hvitløkspaste. Tilsett Butter Chicken saus, reduser varmen, og la det småkoke i ca. 5 min. Tilsett den ferdigstekte kyllingen og rød paprika mot slutten av koketiden.
-
Trinn 5
Server med ris. Pynt gjerne med frisk koriander eller mynte før servering. Velbekomme!