Butter chicken | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Butter chicken

3.5 i snitt
Butter chicken
Butter chicken er en mild indisk saus som passer for hele familien. På kun 20 minutter har du middagen klar – og den smaker akkurat som hjemmelaget!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
0

Ingredienser

1 pk
Butter chicken smakskit
400 gr
Kyllingfilet, i strimler
2 ss
Smør
250 gr
Ris
0.5 stk
Løk
1 stk
Paprika
1 neve
Koriander eller mynte, til servering

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Start med å koke opp ris. Kutt opp grønnsakene og del kylling i strimler.

  2. Trinn 2

    Smelt 1 ss smør i egen stekepanne. Stek opp kyllingen og sett den til side. Tiden vil variere avhengig av størrelsen på kyllingstrimlene.

  3. Trinn 3

    Smelt 1 ss smør i en mellomstor kasserolle. Fres krydderet noen sekunder, og tilsett grovkuttet løk og la frese videre i noen få sekunder.

  4. Trinn 4

    Rør inn ingefær- og hvitløkspaste. Tilsett Butter Chicken saus, reduser varmen, og la det småkoke i ca. 5 min. Tilsett den ferdigstekte kyllingen og rød paprika mot slutten av koketiden.

  5. Trinn 5

    Server med ris. Pynt gjerne med frisk koriander eller mynte før servering. Velbekomme!