Kyllingnuggets med dipp og salat

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Lag dipper: Bland sammen ingrediensene til de to dippene.
-
Trinn 2
Del kyllingen i terninger (ca. 2 x 2 cm). Bland mel, paprika, salt og pepper. Vend kyllingbitene i melblandingen. Pisk sammen egg og vend kyllingbitene i eggeblandingen. Deretter vender du kyllingbitene i griljermel.
-
Trinn 3
Stek kyllingbitene i en panne med olje til kyllingen er gyllen og gjennomstekt. Bruk medium pluss varme. Server kyllingnuggets med dipper og salat.
Lag hjemmelaget griljermel slik:
Skjær gammelt brød med skorpe i terninger. Kjør det i en blender, og spre utover en bakeplate med bakepapir. Stek på 150 grader varmluft I 10 minutter. Vend blandingen og stek videre i 10 minutter, eller til blandingen er helt tørr. Oppbevar i et lufttett glass eller i en boks.