Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Kyllingnuggets med dipp og salat

Kyllingnuggets med dipp og salat

5.0 i snitt
Kyllingnuggets med dipp og salat
Det er faktisk superenkelt å lage gode kyllingnuggets selv. Bare prøv!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

480 gr
Kyllingfilet
1 ts
Paprikapulver
1 ts
Salt
0.5 ts
Pepper
2 dl
Hvetemel
2 dl
Griljermel eller lag eget
2 stk
Egg
1 dash
Nøytral olje
1 dash
Valgfri salat

Dressing 1

2 dl
Yoghurt Naturell
1 ss
Karri
1 ss
Honning, flytende

Dressing 2

5 ss
Ketchup
2 ss
Majones

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Lag dipper: Bland sammen ingrediensene til de to dippene.

  2. Trinn 2

    Del kyllingen i terninger (ca. 2 x 2 cm). Bland mel, paprika, salt og pepper. Vend kyllingbitene i melblandingen. Pisk sammen egg og vend kyllingbitene i eggeblandingen. Deretter vender du kyllingbitene i griljermel.

  3. Trinn 3

    Stek kyllingbitene i en panne med olje til kyllingen er gyllen og gjennomstekt. Bruk medium pluss varme. Server kyllingnuggets med dipper og salat.

Lag hjemmelaget griljermel slik:

Skjær gammelt brød med skorpe i terninger. Kjør det i en blender, og spre utover en bakeplate med bakepapir. Stek på 150 grader varmluft I 10 minutter. Vend blandingen og stek videre i 10 minutter, eller til blandingen er helt tørr. Oppbevar i et lufttett glass eller i en boks.