Kylling satay | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kylling satay

4.4 i snitt
Kylling satay
Grillspyd hele året, sier vi!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Strimlet kyllingfilet
1 stk
Rød paprika
1 pose
Wokmiks
2 stk
Boil-in-bag fullkornsris
1 sett
Peanøtt satay 1-2-3 asiatisk

Ekstra

2 ss
Olje til steking
1 neve
Koriander, valgfritt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Tre kyllingstrimler på små grillspyd. Åpne pakken med peanøtt satay og mariner kjøttet med ingefær- og hvitløkspaste noen minutter. Kok ris som anvist på pakken. Skjær paprika og sukkererter i biter.

  2. Trinn 2

    Ha posen med krydder i pannen med litt olje og fres kjapt. Stek kyllingspydene gylne. Ta ut og hold varme.

  3. Trinn 3

    Hell over peanøttsausen i pannen og tilsett paprika og sukkererter og la putre på lav varme noen minutter. Server til ris og kyllingspyd.