Hopp til innhold

Svenske kjøttboller med grønn karrisaus

3.9 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
Svenske kjøttboller med grønn karrisaus
Svenske kjøttboller med grønn karrisaus serveres med fullkornsnudler, brokkoli og vårløk – perfekt som en kjapp hverdagsrett. Selv om man kaller disse kjøttbollene svenske, er det ingenting i veien for å kombinere dem med eksotiske ingredienser.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

600 gr
Svenske kjøttboller
1 pose
Green curry woksaus
1 pk
Fullkornsnudler
3 stk
Vårløk
1 stk
Brokkoli
1 klype
Salt og pepper
1 ss
Olje til steking

Forslag til pynt:

1 neve
Koriander
1 stk
Grønn chili

Slik gjør du

Trinn 1

Stek kjøttbollene som anvist på pakken.

Trinn 2

Hell over woksausen. La putre i fem minutter. Salte og pepre etter smak.

Trinn 3

Kok nudlene som anvist på pakken.

Trinn 4

Skjær buketter av brokkolien. Skrell stilken og del den i terninger. Kok i lettsaltet vann til brokkolien er mør.

Trinn 5

Server nudler med kjøttboller i grønn curry woksaus og brokkoli. Skjær vårløk i skiver og strø over. Pynt gjerne med koriander og grønn chili.

 

TIPS: Tilsett en skvett vann hvis du synes sausen blir for tykk.