Svenske kjøttboller med grønn karrisaus
Svenske kjøttboller med grønn karrisaus serveres med fullkornsnudler, brokkoli og vårløk – perfekt som en kjapp hverdagsrett. Selv om man kaller disse kjøttbollene svenske, er det ingenting i veien for å kombinere dem med eksotiske ingredienser.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Stek kjøttbollene som anvist på pakken.
-
Trinn 2
Hell over woksausen. La putre i fem minutter. Salte og pepre etter smak.
-
Trinn 3
Kok nudlene som anvist på pakken.
-
Trinn 4
Skjær buketter av brokkolien. Skrell stilken og del den i terninger. Kok i lettsaltet vann til brokkolien er mør.
-
Trinn 5
Server nudler med kjøttboller i grønn curry woksaus og brokkoli. Skjær vårløk i skiver og strø over. Pynt gjerne med koriander og grønn chili.
TIPS: Tilsett en skvett vann hvis du synes sausen blir for tykk.
Prøv også