Asiatisk nudelsalat med peanøttdressing

Nudler passer godt i salat, og setter et eksotisk preg på måltidet. Velg mellom glassnudler og eggenudler.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Stek kjøttet gyllent i pannen med litt nøytral olje. Krydre med salt og pepper. Kok nudlene som anvist på pakken. Sil av vannet og skyll i kaldt vann. Skjær vårløk og chili i skiver..
-
Trinn 2
Lag dressing: Finhakk hvitløk. Sett glasset med peanøttsmør i en kjele med varmt vann til smøret mykner. Bland peanøttsmør med soyasaus, honning, hvitløk og ingefær. Juster og smak til med limesaft.
-
Trinn 3
Vend nudlene i dressingen og vend inn råkostsalat og svinekjøtt. Legg utover et fat og strø over chili og vårløk.
-
Trinn 4
Hakk peanøtter og strø over. Topp evt. med fersk koriander.
Prøv også