Biff Bulgogi
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Grill ytrefilet
Krydre kjøttet med salt og pepper eller en annen ønsket krydderblanding. Grill det på sterk varme for å få en fin grillfarge på begge sider. Flytt så til indirekte varme, legg på lokk og grill videre til kjøttet er ferdig. Kjernetemperatur 50-55 for lite stekt, 55-60 for medium, 65-70 for godt stekt -
Trinn 2
Plukk av salatbladene, skyll og tørk dem godt. Vask og skjær reddik i tynne skiver.
-
Trinn 3
Kutt løken i tynne skiver. Ha løkskiver, pepper, salt, eddik og 1 ss lime i en liten bolle. Dekk så vidt med vann og la det stå i minimum en time.
-
Trinn 4
Legg tynne skiver grillet kjøtt i salatblader og topp med gochujangsaus, reddik, syltet løk og blomkålris.
Tips!
Du kan bruke grillet biff, kylling, fisk eller svin og toppe med din favorittsaus. Men husk: Masse grønnsaker!