Biff med bearnaise og potetstappe | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Biff med bearnaise og potetstappe

5.0 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
Biff med bearnaise og potetstappe
Biff og bearnaise hører sammen som hånd i hanske. Steker du biffen med et par hvitløksfedd gir det ekstra god smak til kjøttet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

600 gr
Entrecôte
2 ss
Smør
1 klype
Salt og pepper
2 fedd
Hvitløk
2 pose
Frossen potetstappe
1 pose
Bearnaise
1 pose
Gulrot, i staver
1 pose
Brokkolitopper
2 ss
Persille, hakket

Slik gjør du

Trinn 1

Tilbered potetstappe som anvist på pakken. Kok gulrøtter og brokkolitopper i saltet vann.

Trinn 2

Stek biffen (til den kjernetemperaturen du liker) i pannen med et par hele hvitløksfedd for smak. Salte og pepre.

Trinn 3

Varm sausen i kjele som anvist på pakken. Vær oppmerksom på at sausen kun skal varmes til 40 grader. Den vil skille seg ved høyere temperatur.

Trinn 4

Server biff med potetstappe, gulrøtter, brokkolitopper og bearnaisesaus.