Teriyaki | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Teriyaki

3.5 i snitt
Teriyaki
Opplev en smaksreise til Japan med en klassisk teriyaki-rett. Denne retten, kjent for sin balanse mellom søtt og salt, tar deg med på en kulinarisk oppdagelsesreise.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
0

Ingredienser

1 pk
Teriyaki smakskitt
500 gr
Laksefilet
2 ss
Olje til steking
250 gr
Ris
1 stk
Paprika
0.5 stk
Brokkoli
1 stk
Vårløk til servering

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Start med å koke opp ris.

  2. Trinn 2

    Hell ingefær- og hvitløkspaste over laksestykkene og la det marinere i 1-2 min. Kutt opp grønnsakene.

  3. Trinn 3

    Varm litt olje i en stor stekepanne og stek laksestykkene i ca. 1 min. på hver side. Tilsett grønnsakene og stek videre i ca. 1 min.

  4. Trinn 4

    Hell over teriyakisaus, reduser varmen og ha på lokk. La det småkoke i ca. 5 min. til laksen er ferdig stekt.

  5. Trinn 5

    Dryss over sesamfrø og server med ris. Pynt gjerne med litt hakket vårløk rett før servering. Velbekomme!