Teriyaki

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Verdt å vite!
Denne oppskriften er laget med Teriyaki smakskit fra REMA 1000. En del av ingrediensene er derfor fra kitet.
Start med å koke opp ris.
-
Trinn 2
Hell ingefær- og hvitløkspaste over laksestykkene og la det marinere i 1-2 min. Kutt opp grønnsakene.
-
Trinn 3
Varm litt olje i en stor stekepanne og stek laksestykkene i ca. 1 min. på hver side. Tilsett grønnsakene og stek videre i ca. 1 min.
-
Trinn 4
Hell over teriyakisaus, reduser varmen og ha på lokk. La det småkoke i ca. 5 min. til laksen er ferdig stekt.
-
Trinn 5
Dryss over sesamfrø og server med ris. Pynt gjerne med litt hakket vårløk rett før servering. Velbekomme!