Pad thai med kylling og egg
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok nudlene som anvist på pakken, sil av vannet og skyll godt i kaldt vann. Sett til avrenning. Del kylling i tynne skiver og forbered grønnsakene.
-
Trinn 2
Varm halvparten av oljen i en panne på middels høy varme og fres hvitløk til gyllen. Tilsett kylling og salt. Stek til gjennomstekt.
-
Trinn 3
Ha oppi nudler og gulrot. Stek i noen minutter til nudlene blir varme igjen.
-
Trinn 4
Tilsett saus og bland godt opp til du får en fin farge. Skyv deretter nudlene over på en side av pannen, slik at den andre halve siden står tom. Ha oppi resten av oljen på den tomme siden. Tilsett sammenpiskede egg på den tomme siden. La steke i 2-3 min mens du skyver frem og tilbake. Når eggene er blitt faste, blandes de sammen med nudlene.
-
Trinn 5
Ha oppi bønnespirer. Dryss over med hakket vårløk og server med peanøtter, lime – og gjerne litt chili flakes om ønskelig