Pad thai med kylling og egg | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Pad thai med kylling og egg

3.6 i snitt
Pad thai med kylling og egg
På bare 20 minutter kan du lage pad thai med kylling og egg, en av Thailands mest velsmakende og populære retter, hjemme på ditt eget kjøkken.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Pad thai nudler / rice sticks
400 gr
Kyllingfilet
4 ss
Olje til steking
1 fedd
Hvitløk
0.5 ts
Salt
1 stk
Gulrot, revet
1 pk
Santa Maria pad thai saus
3 stk
Egg
1 pk
Bønnespirer
1 bunt
Vårløk, hakket
1 stk
Lime, i båter
1 neve
Peanøtter, usaltede (hakket)
1 klype
Chiliflakes (valgfritt)

Slik gjør du

 1. Trinn 1

  Kok nudlene som anvist på pakken, sil av vannet og skyll godt i kaldt vann. Sett til avrenning. Del kylling i tynne skiver og forbered grønnsakene.

 2. Trinn 2

  Varm halvparten av oljen i en panne på middels høy varme og fres hvitløk til gyllen. Tilsett kylling og salt. Stek til gjennomstekt.

 3. Trinn 3

  Ha oppi nudler og gulrot. Stek i noen minutter til nudlene blir varme igjen.

 4. Trinn 4

  Tilsett saus og bland godt opp til du får en fin farge. Skyv deretter nudlene over på en side av pannen, slik at den andre halve siden står tom. Ha oppi resten av  oljen på den tomme siden. Tilsett sammenpiskede egg på den tomme siden. La steke i 2-3 min mens du skyver frem og tilbake. Når eggene er blitt faste, blandes de sammen med nudlene.

 5. Trinn 5

  Ha oppi bønnespirer. Dryss over med hakket vårløk og server med peanøtter, lime – og gjerne litt chili flakes om ønskelig

Alt Asiatisk

Elisabeth Le driver bloggen og Instagram profilen Alt Asiatisk. I tillegg har hun gitt ut to kokebøker fullspekket med fristende, inspirerende oppskrifter.