Marinert kylling med peanøttsaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Kyllingfilet Marinert kylling med peanøttsaus

Marinert kylling med peanøttsaus

3.7 i snitt
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
19 ingredienser
Marinert kylling med peanøttsaus
Saftig, marinert kylling og en deilig, kremet peanøttsaus. Høres det fristende ut? Med denne oppskriften kan du diske opp med en skikkelig snaddermiddag, full av digge smaker fra Østen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Kyllingmarinade

600 gr
Kyllingfilet
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Østerssaus
1 ss
Soyasaus
1 ss
Honning
1 ss
Sukker
1 ts
Sesamolje
0.5 ts
Salt
0.5 ts
Pepper

Peanøttsaus

250 ml
Kokosmelk
2 ss
Crunchy peanøttsmør
1 ss
Red curry paste
1 ss
Sukker
2 ts
Fiskesaus
1 ts
Eddik 7% klar

Forslag til tilbehør

1 pk
Kokte risnudler
1 neve
Peanøtter, hakket
1 stk
Lime
1 stk
Grønn salat

Slik gjør du

Trinn 1

Bland alle ingrediensene til marinaden, og la kyllingen marinere i minst 30 min.

Trinn 2

Kok opp risnudler, skyll i kaldt vann og sil av vannet.

Trinn 3

Lag peanøttsausen ved å blande sammen alle ingrediensene i en kjele. Gi den et oppkok på middels høy varme i ca. 1-2 min. Smak til med fiskesaus. Sausen kan serveres både varm og lunken.

Trinn 4

Gjennomstek kyllingen i litt olje. Del opp i passelige store biter. Server f.eks. med risnudler, en grønn salat, hakkede peanøtter og noen dråper lime. Ha over peanøttsaus.

Alt Asiatisk

Elisabeth Le driver bloggen og Instagram profilen Alt Asiatisk. I tillegg har hun gitt ut to kokebøker fullspekket med fristende, inspirerende oppskrifter.