Marinert kylling med peanøttsaus

Saftig, marinert kylling og en deilig, kremet peanøttsaus. Høres det fristende ut? Med denne oppskriften kan du diske opp med en skikkelig snaddermiddag, full av digge smaker fra Østen.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Bland alle ingrediensene til marinaden, og la kyllingen marinere i minst 30 min.
-
Trinn 2
Kok opp risnudler, skyll i kaldt vann og sil av vannet.
-
Trinn 3
Lag peanøttsausen ved å blande sammen alle ingrediensene i en kjele. Gi den et oppkok på middels høy varme i ca. 1-2 min. Smak til med fiskesaus. Sausen kan serveres både varm og lunken.
-
Trinn 4
Gjennomstek kyllingen i litt olje. Del opp i passelige store biter. Server f.eks. med risnudler, en grønn salat, hakkede peanøtter og noen dråper lime. Ha over peanøttsaus.
Prøv også