Ramen med svinekjøtt | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Koteletter Ramen med svinekjøtt

Ramen med svinekjøtt

4.0 i snitt
Ramen med svinekjøtt
Nudelsuppen ramen trender som aldri før, og er blitt svært populær – også utenfor Japan. Ingrediensene i suppen kan varieres i det uendelige. Her er en digg versjon av ramen med svinekjøtt, mais og vårløk.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Nakkekoteletter
1 klype
Salt og pepper
2 ss
Olje

Kraft

1.5 l
Vann
25 gr
Ingefær, i strimler
2 stk
Vårløk
4 ss
Soyasaus
2 terning
Kjøttbuljong
2 ss
Brunt sukker

Tilbehør

400 gr
Eggnudler
2 stk
Egg
1 boks
Mais
1 stk
Vårløk, hakket
1 neve
Sesamfrø, ristet (til servering)

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Fjern bein på nakkekotelettene og stek i olje på medium varme på begge sider. Stek gjerne i en kjele eller gryte som kraften kan kokes i senere. Ta det gjennomstekte kjøttet vekk fra kjelen og oppbevar varmt.

  2. Trinn 2

    Kutt hver vårløk i 3-4 biter. Ha alle ingrediensene til kraften i den samme kjelen du stekte kjøttet i. Kok opp på høy varme.

  3. Trinn 3

    Bløtkok egg og kok opp eggnudler i hver sin kjele. Del eggene i to.

    Del nakkekotelettene i tynne skiver. Fordel nudler i fire serveringsboller, og øs over kraft. Topp med kjøtt, mais, egg, hakket vårløk og gjerne litt sesamfrø.

Alt Asiatisk

Elisabeth Le driver bloggen og Instagram profilen Alt Asiatisk. I tillegg har hun gitt ut to kokebøker fullspekket med fristende, inspirerende oppskrifter.