Ramen med svinekjøtt
Nudelsuppen ramen trender som aldri før, og er blitt svært populær – også utenfor Japan. Ingrediensene i suppen kan varieres i det uendelige. Her er en digg versjon av ramen med svinekjøtt, mais og vårløk.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Fjern bein på nakkekotelettene og stek i olje på medium varme på begge sider. Stek gjerne i en kjele eller gryte som kraften kan kokes i senere. Ta det gjennomstekte kjøttet vekk fra kjelen og oppbevar varmt.
-
Trinn 2
Kutt hver vårløk i 3-4 biter. Ha alle ingrediensene til kraften i den samme kjelen du stekte kjøttet i. Kok opp på høy varme.
-
Trinn 3
Bløtkok egg og kok opp eggnudler i hver sin kjele. Del eggene i to.
Del nakkekotelettene i tynne skiver. Fordel nudler i fire serveringsboller, og øs over kraft. Topp med kjøtt, mais, egg, hakket vårløk og gjerne litt sesamfrø.