Koteletter med rotgrønnsaker og salsa
Saftige koteletter er nydelig i seg selv, men toppet med salsa verde og ovnsbakte rotgrønnsaker, så tar du det til et helt nytt nivå. Godt og enkelt!
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Forvarm ovnen til 220°C.
Vask og rens grønnsaker og poteter. Kutt rotgrønnsaker og squash i like store biter. Del småpoteter i to.
-
Trinn 2
Ha alt over i en ildfast form, krydre med salt og nykvernet pepper og drypp over olivenolje. Bland sammen og stek i ovnen i ca. 20 minutter.
-
Trinn 3
Ha salt og pepper på kotelettene, stek dem på sterk varme i olje i ca. 2 minutter på hver side.
Ta ut formen med grønnsakene og legg kjøttet oppå grønnsakene.
Sett formen inn igjen i ovnen og stek videre i ca. 5 minutter.
-
Trinn 4
Salsa verde: Finhakk alle ingrediensene og bland med olivenoljen. Smak til med sitron og salt.