Thai rød curry med svin | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Thai rød curry med svin

4.7 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
Thai rød curry med svin
Hva er vel bedre enn en varmende thai rød curry med svin? Denne retten lager du på bare 20 minutter.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Nakkekoteletter
400 ml
Kokosmelk
1 dl
Vann
1 glass
Santa Maria red curry paste
1 ss
Nøytral olje
3 ss
Fiskesaus
1 ss
Sukker
1 boks
Vannkastanjer
1 stk
Løk, skivet
1 stk
Paprika (spisspaprika eller søt paprika)
300 gr
Ris

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken. Skjær paprika i ca. 4 x 4 cm store skiver, og skjær nakkekoteletter i tynne skiver.

Trinn 2

Fres curry paste i varm olje i ca. 1 minutt. Tilsett kokosmelk og rør godt til en jevn blanding.

Trinn 3

Ha oppi nakkekoteletter, vann, fiskesaus og sukker. La koke i 3-4 minutter til kjøttet er gjennomkokt.

Trinn 4

Vend inn paprika, vannkastanjer og løk. Kok videre i ca. 5 minutter. Rør jevnlig. Serveres med ris.

Alt Asiatisk

Elisabeth Le driver bloggen og Instagram profilen Alt Asiatisk. I tillegg har hun gitt ut to kokebøker fullspekket med fristende, inspirerende oppskrifter.