Thai rød curry med svin | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Koteletter Thai rød curry med svin

Thai rød curry med svin

4.2 i snitt
Thai rød curry med svin
Hva er vel bedre enn en varmende thai rød curry med svin? Denne retten lager du på bare 20 minutter.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Nakkekoteletter
400 ml
Kokosmelk
1 dl
Vann
1 glass
Santa Maria red curry paste
1 ss
Nøytral olje
3 ss
Fiskesaus
1 ss
Sukker
1 boks
Vannkastanjer
1 stk
Løk, skivet
1 stk
Paprika (spisspaprika eller søt paprika)
300 gr
Ris

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok ris som anvist på pakken. Skjær paprika i ca. 4 x 4 cm store skiver, og skjær nakkekoteletter i tynne skiver.

  2. Trinn 2

    Fres curry paste i varm olje i ca. 1 minutt. Tilsett kokosmelk og rør godt til en jevn blanding.

  3. Trinn 3

    Ha oppi nakkekoteletter, vann, fiskesaus og sukker. La koke i 3-4 minutter til kjøttet er gjennomkokt.

  4. Trinn 4

    Vend inn paprika, vannkastanjer og løk. Kok videre i ca. 5 minutter. Rør jevnlig. Serveres med ris.

Alt Asiatisk

Elisabeth Le driver bloggen og Instagram profilen Alt Asiatisk. I tillegg har hun gitt ut to kokebøker fullspekket med fristende, inspirerende oppskrifter.