Schnitzel av svinekjøtt

Lag hjemmelaget schnitzel av svinekjøtt til middag! Serves med erter, selleri- og pastinakkpuré.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Bland mel, salt og pepper på en tallerken. Pisk egg i en bolle. Ha brødrasp på et fat.
Trinn 2
Skjær ytrefileten i skiver og dypp først i mel, så egg, og til slutt i brødrasp. Dekk godt.
Trinn 3
Varm en panne og tilsett halvparten av smøret. Stek svinefiletene i smør til de er gjennomstekte og gylne. Tilsett mer smør dersom det trengs. Legg svinefiletene på en rist for å holde dem sprø.
Trinn 4
Kok erter i noen minutter i saltet vann.
Trinn 5
Varm Ferdig Preppa selleri- og pastinakkpuré som anvist på pakken.
Trinn 6
Server schnitzler med erter, puré og en sitronskive på toppen.