Hopp til innhold

Schnitzel av svinekjøtt

4.7 i snitt
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
90 planlagt
Schnitzel av svinekjøtt

Lag hjemmelaget schnitzel av svinekjøtt til middag! Serves med erter, selleri- og pastinakkpuré.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

800 gr
Ytrefilet av svin
1 pose
Frosne erter
1 stk
Sitron
2 stk
Egg
1 pose
Selleri - og pastinakkpuré (Ferdig Preppa fra REMA 1000)
4 dl
Brødrasp
1 dl
Hvetemel
100 gr
Smør
2 ts
Flaksalt
0.5 ts
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Bland mel, salt og pepper på en tallerken. Pisk egg i en bolle. Ha brødrasp på et fat.

Trinn 2

Skjær ytrefileten i skiver og dypp først i mel, så egg, og til slutt i brødrasp. Dekk godt.

Trinn 3

Varm en panne og tilsett halvparten av smøret. Stek svinefiletene i smør til de er gjennomstekte og gylne. Tilsett mer smør dersom det trengs. Legg svinefiletene på en rist for å holde dem sprø.

Trinn 4

Kok erter i noen minutter i saltet vann.

Trinn 5

Varm Ferdig Preppa selleri- og pastinakkpuré som anvist på pakken.

Trinn 6

Server schnitzler med erter, puré og en sitronskive på toppen.