Schnitzel av svinekjøtt | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Svinefilet Schnitzel av svinekjøtt

Schnitzel av svinekjøtt

4.1 i snitt
Schnitzel av svinekjøtt
Lag hjemmelaget schnitzel av svinekjøtt til middag! Serves med erter, selleri- og pastinakkpuré.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

800 gr
Ytrefilet av svin
1 pose
Frosne erter
1 stk
Sitron
2 stk
Egg
1 pose
Selleri - og pastinakkpuré (Ferdig Preppa fra REMA 1000)
4 dl
Brødrasp
1 dl
Hvetemel
100 gr
Smør
2 ts
Flaksalt
0.5 ts
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Bland mel, salt og pepper på en tallerken. Pisk egg i en bolle. Ha brødrasp på et fat.

  2. Trinn 2

    Skjær ytrefileten i skiver og dypp først i mel, så egg, og til slutt i brødrasp. Dekk godt.

  3. Trinn 3

    Varm en panne og tilsett halvparten av smøret. Stek svinefiletene i smør til de er gjennomstekte og gylne. Tilsett mer smør dersom det trengs. Legg svinefiletene på en rist for å holde dem sprø.

  4. Trinn 4

    Kok erter i noen minutter i saltet vann.

  5. Trinn 5

    Varm Ferdig Preppa selleri- og pastinakkpuré som anvist på pakken.

  6. Trinn 6

    Server schnitzler med erter, puré og en sitronskive på toppen.