Strimlet svinebiff med peanøttsaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Strimlet svinebiff med peanøttsaus

Strimlet svinebiff med peanøttsaus

3.4 i snitt
Strimlet svinebiff med peanøttsaus
Peanøttsaus kan gjøre en hverdagslig wokrett til et festmåltid! Denne digge middagen krever et fåtall ingredisenser – og du lager den på bare 15 minutter.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

0.5 glass
Peanøttsmør
400 ml
Kokosmelk
4
Ris porsjoner
600 gr
Strimlet svinekjøtt
1 pose
Klassisk wokblanding
2 ss
Olje til steking
1 klype
Salt og pepper
1 skive
Lime

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Varm glasset med peanøttsmør i en gryte med vann. Varm kokosmelk i en annen gryte. Når peanøttsmøret i glasset er flytende, helles halve glasset over i kokosmelken. Bland godt. Smak til med salt.

  2. Trinn 2

    Kok ris som anvist på pakken. Fres svinestrimler i en panne med litt olje. Når de er gylne tilsettes wokblandingen. Salt og pepre.

  3. Trinn 3

    Velg om du tilsetter peanøttsausen, eller om du serverer den ved siden av.

  4. Trinn 4

    Eventuelt skvis litt lime over retten og server med frisk koriander eller persille.