Strimlet svinebiff med peanøttsaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Strimlet svinebiff med peanøttsaus

Strimlet svinebiff med peanøttsaus

Ingen vurderinger
Strimlet svinebiff med peanøttsaus
Peanøttsaus kan gjøre en hverdagslig wokrett til et festmåltid! Denne digge middagen krever et fåtall ingredisenser – og du lager den på bare 15 minutter.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

0.5 glass
Peanøttsmør
400 ml
Kokosmelk
4
Ris porsjoner
600 gr
Strimlet svinekjøtt
1 pose
Klassisk wokblanding
2 ss
Olje til steking
1 klype
Salt og pepper
1 skive
Lime

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Varm glasset med peanøttsmør i en gryte med vann. Varm kokosmelk i en annen gryte. Når peanøttsmøret i glasset er flytende, helles halve glasset over i kokosmelken. Bland godt. Smak til med salt.

  2. Trinn 2

    Kok ris som anvist på pakken. Fres svinestrimler i en panne med litt olje. Når de er gylne tilsettes wokblandingen. Salt og pepre.

  3. Trinn 3

    Velg om du tilsetter peanøttsausen, eller om du serverer den ved siden av.

  4. Trinn 4

    Eventuelt skvis litt lime over retten og server med frisk koriander eller persille.