Strimlet svinebiff med peanøttsaus

Peanøttsaus kan gjøre en hverdagslig wokrett til et festmåltid! Denne digge middagen krever et fåtall ingredisenser – og du lager den på bare 15 minutter.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Varm glasset med peanøttsmør i en gryte med vann. Varm kokosmelk i en annen gryte. Når peanøttsmøret i glasset er flytende, helles halve glasset over i kokosmelken. Bland godt. Smak til med salt.
-
Trinn 2
Kok ris som anvist på pakken. Fres svinestrimler i en panne med litt olje. Når de er gylne tilsettes wokblandingen. Salt og pepre.
-
Trinn 3
Velg om du tilsetter peanøttsausen, eller om du serverer den ved siden av.
-
Trinn 4
Eventuelt skvis litt lime over retten og server med frisk koriander eller persille.